"Алианс - ДН" ООД - За нас

certified logo

    „АЛИАНС-ДН“ ООД е създадено през 2000г. с основен предмет на дейност „Производство на алуминиеви капачки. Дружеството е с доказан опит в сферата си на дейност и вече повече от 10г. е един от лидерите на пазара.

Фирмата произвежда два вида метални капачки за буркани.

а) Омния, предназначена за домашно консервиране на плодове, зеленчуци и месо;

б) Винтова (Туист оф), предназначена за хранително-вкусовата промишленост и подходяща за всякакви храни, подлежащи на топлинно консервиране.

Капачките са предназначени за стерилизация до 121° С и пастьоризация до 105 ° С.

История:

Дейността на дружеството започва в помещение под наем в гр.Раковски, обл. Пловдив. Постепенно продукцията става търсено име сред потребителите в цялата страната. Търговска марка „Роси” за алуминиеви капачки Омния е най-популярният продукт, под чието име фирмата набира своята известност и вече повече от 10г. капачки ‘Роси” са емблема за качество и запазена марка на “АЛИАНС-ДН” ООД.

От 2005г. дружеството разполага със собствена новопостроена база в гр. Стара Загора, на площ 2300кв.м., с административен център, цех за производство, складове, технологична линия, лаборатория за контрол на качеството и автомобилен парк, които са 100% собственост на фирмата.

През 2015г. дружеството се сдоби със собствена новопостроена база на площ от 2600 кв.м., състояща се от цех за производство, складове, лаборатория за контрол на качеството, стаи за отдих и почивка на работниците и 2 броя административни офиси.

Производствените площи и технологичното оборудване отговарят на европейските изисквания за Добри Производствени и Добри Търговски Практики за материали и предмети, влизащи в контакт с храни.

Капачките на „Алианс-ДН” са познати на пазара като едни от най-качествените произведени в България. Съответстват на съвременните международни стандарти за качество и безопастност и са търсен и предпочитан продукт на местно ниво и в страните от Европейският съюз, където се дистрибутират.

"Алианс - ДН" ООД - Капачки за буркани Омния и Туист-оф © 2010. Всички права запазени.

Изработка: Web Fusion